Zwembad De Breek opent op zaterdag 13 mei

Zwembad De Breek opent op zaterdag 13 mei

Zaterdag 13 mei om 10 uur opent zwembad De Breek zijn poort voor het begin van het zwemseizoen. En het belooft weer een actief seizoen te worden, dat van start gaat met twee challenges.

Om het beginnen is er de zwemchallenge: van zaterdag 13 mei tot en met 20 mei daagt het zwembad je uit 50, 100 of 150 banen te zwemmen in het verwarmde water. Deelnemers mogen zo vaak komen als ze willen en ontvangen een medaille.

En dan is er 13 mei ook nog de Twiskemolen Zwemloop Challenge, die bestaat uit 20 banen zwemmen en 3 kilometer hardlopen. Deze zwemloop challenge is bedoeld voor jong, oud, getraind en ongetraind.

Graag laten de Twiske Swimrunners je kennis maken met de basis van hun swimrunsport.

Lijkt het je leuk? Neem dan zaterdag 13 mei naast je zwemspullen ook je hardloopschoenen en kleding mee. Er is een parcours uitgezet, dat je in eigen tempo kan hardlopen na het zwemmen. Je mag starten tussen 10.00 en 14.00 uur.

Je boekt de Swim Challenge en/of de Zwemloop Challenge in onze ticketshop door te kiezen voor de Swimchallenge voor maar 5 euro. Je mag de hele week banen zwemmen, ontvangt een medaille en je hebt gratis deelname aan de Twiske Molen Zwemloopchallenge van de Twiske Swimrunners.