Zwembad De Breek kijkt terug op fantastisch seizoen

Zwembad De Breek kijkt terug op fantastisch seizoen

Hoewel de thermometer op zondag 4 september nog 26 graden aangeeft, zit het seizoen voor zwembad De Breek er alweer op. Ook de zwemlessen zijn afgelopen. Maar liefst 36 kinderen zwommen dit weekend af voor hun A-, B- of C-diploma.

Zwembad De Breek kan terugkijken op een fantastisch seizoen. Er stond een groot en deskundig team van instructeurs en toezichthouders. Het weer was de hele zomer mooi en dat leverde grote hoeveelheden bezoekers op. Maar het succes was niet alleen aan het weer te danken. Activiteiten als aquajoggen, conditiezwemmen en privé-lessen trokken ook de nodige belangstelling. Ook in trek waren de kinderfeestjes met waterspelen, een nieuwe activiteit in het zwembad.

Het zwembadteam gaat binnenkort om de tafel om het afgelopen seizoen te evalueren. Voor het komende seizoen staat een verbouwing op het programma, waarbij zal worden samengewerkt met de tennisvereniging, die uitbreidingsplannen heeft.

Katinka Waaijer en Ron Heerings maakten de onderstaande impressie van het afzwemmen en spraken met instructeurs Milou en Luuk.