Zet een vrijwilliger in het zonnetje

Zet een vrijwilliger in het zonnetje

Op donderdag 7 december aanstaande is het Nationale Vrijwilligersdag. Vrijwilligers zijn hard nodig. De gemeente vraagt uw hulp daarbij.

Kent u een bijzondere vrijwilliger?

Kent u iemand die zich het afgelopen jaar binnen uw vereniging, organisatie of elders op een bijzondere manier heeft ingezet? Geef het dan door aan de gemeente Landsmeer.

In het Zonnetje
De gemeente wil Landsmeerders, Ilpers en Purmerlanders in het zonnetje zetten die omkijken naar elkaar. Denk aan vrijwilligers die hulp bieden aan de mensen om hen heen of die zich hebben ingespannen om uw club of activiteit draaiende te houden.

Blij met iedereen
De vrijwilliger die u aandraagt staat symbool voor iedereen die zich met veel energie inzet voor de Landsmeerse gemeenschap. Vrijwilligerswerk doe je vaak niet alleen. Daarom is het ook mogelijk om een team aan te melden voor een speciaal team-zonnetje. Dus is er binnen uw vereniging of organisatie een vast clubje mensen dat zich samen inzet voor een bepaalde activiteit of is een heel gezin of een burengroepje actief? Geef hen dan op voor het “team- Zonnetje”.

Aanmelden
Zet een Landsmeerder, Ilper of Purmerlander die vrijwilligerswerk doet in het zonnetje en vul het aanmeldingsformulier in. Stuur het alstublieft vóór 1 november 2023 per e-mail naar [email protected].