*Nog maar enkele plekken beschikbaar in de boot!*
*Vrijwilligerswerk als baliemedewerker of botenverhuurder, schipper of gids*
*in het fraaiste natuurgebied rond Amsterdam*
*Op 25 maart van 14.00-15.00* uur Is er de jaarlijkse voorvaardag. Dan komen onze vrijwilligers uit de winterrust en varen met veel aandacht en plezier voor het eerst het Ilperveld weer in. Een mooie manier voor u om laagdrempelig kennis te maken met het team en het gebied. Daar willen wij u graag voor uitnodigen. Daarna volgt er een kort gesprek met u ter verdere kennismaking met een van de vrijwillige coördinatoren die daar aanwezig zijn.
Wij zijn op zoek naar mensen met hart voor groen die zich in principe voor langere periode willen binden aan het team. Een inzet van ca. 1x per twee weken wordt minimaal gevraagd en wordt in overleg met u bepaald. Eigen vervoer is nodig daar er geen openbaar vervoer over de Kanaaldijk rijdt. Er is een beperkte vrijwilligers- en reiskostenvergoeding beschikbaar.
Heeft u zin om met de vrijwilligers mee te varen om te kijken of u zich prettig voelt in het team Ilperveld? Reserveer dan vrijblijvend een plek aan boord bij vrijwilliger en planner Klaas Ros. Stuur even een mail naar klaasros@me.com. Dan bent u van harte welkom. Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en warme kleding. We verzamelen in het gebouw van ‘t Ilperveld, Kanaaldijk 32A, 1121NX Landsmeer .

Foto: Op vrijwillige basis meewerken aan educatie en recreatie in het groen? Doen! Foto K. Ros

Previous post

Seniorenbeleid Landsmeer

Next post

Gemeenteraadsverkiezingen

admin