Voorstelling “Wahine en de reis van Ziele” in de Vermaning

Voorstelling “Wahine en de reis van Ziele” in de Vermaning

Op 11 december is er een voorstelling van het duo Wahine in de Vermaning te Den Ilp. Het duo bestaat uit een moeder en een dochter, die Elke en Fenna heten. Ze touren op dit moment door Nederland met een concert, dat tegelijkertijd een poppenvoorstelling en een “helende reis” is.

In de voorstelling gaat de pop Ziele op een menselijke zoektocht, die het publiek verbinding en liefde doet leren kennen, maar ook afscheiding en pijn laat ervaren.

De voorstelling duurt + 80 min. Er is geen pauze, maar naderhand gelegenheid voor een kopje thee waarbij de spelers het publiek graag ontmoeten.

Het persbericht van de Vermaning meldt verder:

“Hoewel deze voorstelling niet speciaal gemaakt is voor kinderen, zijn zij wel welkom (vanaf + 10 jaar). Ze zullen misschien niet alles begrijpen, maar Ziele’s reis wel intuïtief kunnen meevoelen. Houd wel rekening met de lengte van de voorstelling, u kunt zelf het beste inschatten of dit voor uw kind te lang duurt.

De entreeprijzen zijn afgestemd op uw intentie en portemonnee. We vertrouwen erop dat u daarin zelf een passende keuze maakt: Gedragen: €18,-  Evenwicht: €22,-  Overvloed: €26,- (kinderen tot 16 jaar: €14,-).

Reserveer door een mail te sturen naar [email protected]. Graag met vermelding van: naam,  telefoonnummer, datum (11 dec.) en aantal tickets/gewenste soort. Wanneer u reserveert, verbindt u zich ook aan een betaling.”

Zondag 11 december 15:00 uur
Ilper Vermaning, Den Ilp 3