Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig en daardoor vrolijk en gezellig

Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig en daardoor vrolijk en gezellig

Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 augustus strijkt circus Bossle neer in Landsmeer met een vernieuwde show. De grote circustent wordt opgebouwd op het parkeerterrein aan de Sportlaan. De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland.

Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig, aldus hun persbericht. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een nieuwe show van bijna twee uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 18 augustus om 19:00 uur, zaterdag 19 augustus om 15:00 en 19:00 uur, zondag 20 augustus om 11:00 uur, woensdag 23 augustus om 15:00 uur, vrijdag 25 augustus om 19:00 uur, zaterdag 26 augustus om 15:00 en 19:00 uur en de laatste voorstelling is op zondag 27 augustus om 11:00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Of in de voorverkoop elke speeldag van 10:00 tot 11:00 uur. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circusbossle