Speciale avond over het levenseinde in De Ilper Vermaning

Speciale avond over het levenseinde in De Ilper Vermaning

Het levenseinde is geen makkelijk onderwerp om bij stil te staan. Maar leven en dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De mens gaat dood omdat hij leeft. Dus, hoe vullen we ook het laatste deel van ons leven goed in?

Hoe zit het met nalatenschap, testament en codicils? Wanneer en hoe is reanimatie of euthanasie aan de orde en wat heb je daar zelf over te zeggen? Wat betekent het overlijden voor mijzelf en mijn naasten? En wat moet/mag ik regelen voor mijn uitvaart?

Deze en andere vragen gaan ons allen aan en ze komen in alle eerlijkheid aan de orde tijdens een speciale avond over het levenseinde op woensdag 2 november (Allerzielen) in de Ilper Vermaning.

U krijgt informatie over de juridische, spiritueel/religieuze, medische en organisatorische kanten van het levenseinde en de voorbereiding daarop.

En er is gelegenheid om vragen te stellen.

Met medewerking van mr Peter Hiemstra (notaris), ds Jannie Nijwening (dominee), drs Mai Neijens (huisarts/SCEN-arts) en Nanda Nijstad (uitvaartleider).

De Doopgezinde Gemeente Den Ilp-Landsmeer organiseert dit voor de tweede keer; bij de vorige avond was er geen stoel meer vrij.

Woensdag 2 november, De Ilper Vermaning, Den Ilp 3. Aanvang 19:30 uur, inloop met koffie vanaf 19:00 uur. Iedereen is welkom, deelname gratis, met of zonder aanmelding ([email protected]).