SamenMeer en de Bedrijvenvereniging Landsmeer (BVL) verzorgen verwen-diner

SamenMeer en de Bedrijvenvereniging Landsmeer (BVL) verzorgen verwen-diner

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid (die duurt van 28 september tot 4 oktober) worden activiteiten georganiseerd waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen.

SamenMeer en de Bedrijvenvereniging Landsmeer (BVL) slaan tijdens deze week de handen ineen. Maar liefst veertig mensen zullen worden verrast met een uitnodiging voor een avond uit in eigen dorp. De gasten worden thuis opgehaald en een avond in de watten gelegd met een verwen-diner met muzikale omlijsting bij SamenMeer, verzorgd door leveranciers uit het dorp en vrijwilligers van de BVL, de Lions en SamenMeer.

Dit diner zal plaatsvinden op vrijdag 10 november. Kent u iemand die verrast kan worden met deze goedverzorgde avond uit, geef hem of haar uiterlijk maandag 2 oktober op bij SamenMeer, [email protected] of telefoon 4824190, graag onder vermelding van zijn of haar adres. De vrijwilligers zullen de mensen die aangemeld worden dan in de week van 2 oktober op een bijzondere manier persoonlijk uitnodigen voor dit avondje uit.  Wacht niet te lang want vol is vol!