Rommel- en boekenmarkt in Het Wapen van Landsmeer

Rommel- en boekenmarkt in Het Wapen van Landsmeer

Het is al meer dan anderhalf jaar geleden, maar op zondag 16 oktober is er weer van 10.00 – 15.00 uur een uitgebreide en gezellige rommel- en boekenmarkt in het Dorpshuis Het Wapen van Landsmeer, Calkoenstraat 27.  De toegang is gratis.

Het inbrengen van spullen kan op vrijdag 14 oktober van 10.00 – 15.00 en op zaterdag 15 oktober, eveneens van 10.00 – 15.00 uur.

Indien u niet in staat bent om de spullen te brengen, dan kunnen ze ook gehaald worden. Alleen in de directe omgeving van Landsmeer en geen meubels. Geef uw adres door aan Richard of Dennis Tang (020 482 1582). De mensen van het Dorpshuis komen de spullen dan na afspraak afhalen.

Deze keer zullen de gelden gereserveerd worden voor renoveren van de airco’s, waardoor nog zuiniger met de energie kan worden omgegaan. Het Dorpshuis nodigt iedereen uit langs te komen om te zien hoe goed het geld van de voorgaande acties is besteed (opknappen vloer Anton Heyboerzaal). U kunt ook de echte schilderijen van Anton Heyboer in de naar hem genoemde zaal bewonderen. Ze kunnen ook gekocht worden.