Podcasts bestuurlijke toekomst

30 Mar 2020

VVD-Wethouder Oostzaan Rosemarijn Dral: “Bestuurlijk staan we niet stil”

VVD-Wethouder Oostzaan Rosemarijn Dral: “Bestuurlijk staan we niet stil”, Een serie gesprekken met lokale en regionale politici over de fusieplannen. De achtste en voorlopig laatste aflevering van ‘Politiek aan de keukentafel’. Een serie gesprekken met lokale en regionale politici over de bestuurlijke toekomst van Landsmeer. https://anchor.fm/s/102b577c/podcast/rss

0
07 Mar 2020

Wethouder Mandy Elfferich: “Het ‘nee’ van Waterland is een historische vergissing.”

Deel 7 in de serie gesprekken met lokale en regionale politici over de toekomst van Landsmeer en de regio. Een podcast van de Lokale Omroep Landsmeer. In deze zevende aflevering een gesprek met de Landsmeerse wethouder Mandy Elfferich.

0
03 Mar 2020

De toekomst van Landsmeer (6). Menno Wilmans: “De buren zijn bang voor het f-woord!”

Veel inwoners van Landsmeer interesseren zich niet zo voor de fusieplannen van de gemeente, zo lijkt het. In deze zesde aflevering van Politiek aan de keukentafel een gesprek met Menno Wilmans, voormalig PvdA-raadslid, maar in dit gesprek consulteer ik hem als betrokken inwoner.

0
24 Feb 2020

De toekomst van Landsmeer (5). Axel Damme, fractievoorzitter Lokaal Landsmeer

De vijfde aflevering in de serie ‘Politiek aan de keukentafel’, over de bestuurlijke toekomst van Landsmeer en de regio. Gesprekken met betrokkenen over de gemeentelijke fusieplannen.

0
13 Feb 2020

De toekomst van Landsmeer (4). Ton van Nieuwkerk, wethouder in Waterland

De vierde aflevering in de serie ‘Politiek aan de keukentafel’, over de bestuurlijke toekomst van Landsmeer en de regio. Gesprekken met raadsleden en wethouders over de fusieplannen en de voors en tegens.

0
03 Feb 2020

De toekomst van Landsmeer (3). Marja van der Pol, fractievoorzitter GL Oostzaan.

Een podcast over de bestuurlijke toekomst van de gemeente Landsmeer. Gaat Landsmeer samen met Waterland, Oostzaan of nog een andere partij? In deze aflevering praten we met Marja van der Pol, fractievoorzitter van GroenLinks Oostzaan. Het college van Oostzaan is helemaal klaar met de ambtelijke samenwerking met Wormerland. Wat betekent dat voor Landsmeer?

0