01 Oct 2020

Aflevering 6: CDA Oostzaan

Aflevering 6: CDA Oostzaan, Een serie gesprekken met politici, beheerders, gebruikers, kritische volgers en omwonenden van recreatie- en natuurgebied ‘t Twiske. Een serie gesprekken met politici, beheerders, omwonenden en kritische volgers van recreatie- en natuurgebied ‘t Twiske.

0
22 Aug 2020

Aflevering 5: De beheerders

Aflevering 5: De beheerders, Een serie gesprekken met politici, beheerders, gebruikers, kritische volgers en omwonenden van recreatie- en natuurgebied ‘t Twiske. Een serie gesprekken met politici, recreanten, omwonenden, gebruikers en beheerders van natuur- en recreatiegebied ‘t Twiske.

0
07 Aug 2020

Aflevering 4: Festival ‘t LenteKabinet

Aflevering 4: Festival ‘t LenteKabinet, Een serie gesprekken met politici, beheerders, gebruikers, kritische volgers en omwonenden van recreatie- en natuurgebied ‘t Twiske. Het Twiske nu en straks. Een serie podcasts van de Lokale Omroep Landsmeer. Gesprekken met politici, beheerders, gebruikers, kritische volgers en omwonenden van recreatie- en natuurgebied ‘t Twiske.

0
14 Jul 2020

Aflevering 3: De politiek: D66 Landsmeer.

Aflevering 3: De politiek: D66 Landsmeer., Een serie gesprekken met politici, beheerders, gebruikers, kritische volgers en omwonenden van recreatie- en natuurgebied ‘t Twiske. Het Twiske nu en straks. Een serie podcasts van de Lokale Omroep Landsmeer. Gesprekken met politici, beheerders, gebruikers, kritische volgers en omwonenden van recreatie- en natuurgebied ‘t Twiske.

0
30 Jun 2020

Aflevering 1: Enquête

Aflevering 1: Enquête, Een serie gesprekken met politici, beheerders, gebruikers, kritische volgers en omwonenden van recreatie- en natuurgebied ‘t Twiske. Een serie gesprekken over natuur- en recreatiegebied ‘t Twiske. In deze eerste aflevering Justin Hollander. Hij is VWO-scholier, sprak met politici en hield een enquête onder inwoners van Landsmeer en Oostzaan.. 

0
23 Jun 2020

Aflevering 2: Hart voor ‘t Twiske

Aflevering 2: Hart voor ‘t Twiske, Een serie gesprekken met politici, beheerders, kritische volgers en omwonenden van recreatie- en natuurgebied ‘t Twiske. Een serie gesprekken over natuur- en recreatiegebied ‘t Twiske. In deze tweede aflevering Sandra Krens, voorzitter van de stichting Hart voor het Twiske.

0