Paddenstoelen ontdekken en fotograferen in het Twiske

Paddenstoelen ontdekken en fotograferen in het Twiske

Ben je ook benieuwd welke variëteit aan paddenstoelen er in het Twiske aanwezig is? Wil je er graag iets meer over leren? Of wellicht weten hoe je ze zo goed mogelijk kunt fotograferen? Dan is deze fotowandeling/excursie voor jou bestemd! Van grote tot hele kleine paddenstoelen. Een nieuwe wereld ontvouwt zich voor je ogen!

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en interessegebied, gaan we in meerdere kleine groepjes lopen. De ene groep focust zich vooral op paddenstoelenfotografie en uiteraard geven we ook toelichting op de paddenstoelen die we zien en hoe je sfeer kunt creëren in je foto’s (o.l.v. Pauli van Oort en Agnes Noordermeer). De andere groep gaat op pad om zoveel mogelijk verschillende paddenstoelen te ontdekken. Bij deze groep zijn meerdere IVN Twiske gidsen aanwezig.

Bij regen gaat deze activiteit niet door.

Aanmelden kan bij  [email protected]. Onder vermelding van je naam, e-mailadres en mobiele nummer en of je wel of niet specifiek voor paddenstoelenfotografie komt.

Trek stevige schoenen aan, neem eventueel een klein spiegeltje mee en als je wilt fotograferen (zowel mobiel als gewone camera) dan is een klein zaklampje en een vuilniszak of matje ook handig.

Datum: vrijdag 13 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.

Kosten: Gratis. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom om educatie materiaal voor IVN Twiske aan te schaffen.

Maximaal aantal deelnemers: 20

Aanmelden verplicht: Ja

Verzamelen bij: Beheerkantoor recreatieschap Twiske/Waterland, Noorderlaaik 1 in Oostzaan