Nieuws uit Landsmeer

28 Mar 2018

Circus in Landsmeer

LANDSMEER – Het Internationale Circus Bossle slaat zijn tenten binnenkort op in Landsmeer en presenteert een gloednieuwe show. Spanning, sensatie, spectaculaire stunts, duizelingwekkende acts en grappen en grollen. Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Paarden, pony’s, ezels, alpaca’s, koeien en zelfs dressuur met dwerggeitjes.
Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns zorgen voor lachsalvo’s in de tent. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen. De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt.
De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn vanaf 12 euro verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellingsdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.
De grote circustent wordt opgebouwd op het evenemententerrein aan de Sportlaan in Landsmeer. De voorstellingen zijn vrijdag 6 april om 17.00 uur, zaterdag 7 april om 13.00 en 16.00 uur, zondag 8 april de laatste voorstelling om 14.00 uur. Voor meer informatie www.facebook.com/circusbossle.
0
SHARE

Nieuws