Lezen tijdens de zomervakantie in de Landsmeerse bibliotheek

Lezen tijdens de zomervakantie in de Landsmeerse bibliotheek

De zomervakantie staat weer voor de deur. Terwijl de schoolboeken opgeborgen mogen worden, is dit volgens de Bibliotheek Landsmeer hét moment om de leesboeken tevoorschijn te halen. Om de welbekende zomerdip te voorkomen, is het namelijk belangrijk dat kinderen ook tijdens de vakantie blijven lezen, aldus de bibliotheek.

De Bibliotheek heeft van alles bedacht om kinderen deze zomer aan het lezen te houden. Behalve dat er mooie boeken geleend kunnen worden is er deze zomer in de Bibliotheek Waterland veel te doen voor kinderen. Ook als je zelf kunt lezen is het heerlijk om te luisteren naar een gek, spannend en mooi verhaal. Gelukkig lezen de meeste juffen en meesters voor in de klas. Maar ja, als het zomervakantie is, wat moet je dan? Naar de Bieb komen dus!

Voorlezen voor kinderen van 9-12 jaar in de Bibliotheek Landsmeer is op woensdag 27 juli van 10.30-11.00 uur. Toegang is vrij.

Op woensdag 10 augustus wordt er voorgelezen voor kinderen van 3-6 jaar uit het boek Knoeipoezen van Fleur van der Wiel. Aanvang 14:15 – 14:30.

Ook gaat de Bibliotheek op stap met de Lego Summer Challenge! Kinderen van 7-14 jaar kunnen op woensdag 27 juli van 14.00 – 16.00 uur hun Lego-skills inzetten. En er is nog een prijsje te winnen ook.

Tijdens de zomerperiode, maandag 25 juli t/m zaterdag 20 augustus is de Bibliotheek Landsmeer op dinsdag gesloten. Kijk voor de actuele openingstijden hier