Kom je spelen? Een nieuwe voorstelling van EigenWijsjes in Het Wapen

Kom je spelen? Een nieuwe voorstelling van EigenWijsjes in Het Wapen

Met de zomervakantie in aantocht, organiseert EigenWijsjes op zondagochtend 2 juli de gloednieuwe theatervoorstelling: Kom Je Spelen? (4-8 jaar)

Herinneren jullie je Irene van Laros & De Jong Beeldmakerij nog met de voorstelling de Wolkenfabriek en het spannende vervolg Paniek in de Wolkenfabriek? Hierin kwamen uit het reuzenprentenboek werelden omhoog. En de Taart van Tijger, wat een feest was dat! Ook speelde ze Mis Poes, waarin alle dieren hun vacht kwijtraakten.

In Kom Je Spelen komt Irene op een dag in een rare fantasiewereld terecht. In deze wereld wil een spierbundel met haar dansen, moeten er roze manen gekamd worden, slokt een computerspel haar op en is een enorm konijn op zoek naar een schat. Maar waarom is die schat zo belangrijk? En hoe komt Irene weer thuis?
Met live projectie en levensgrote speelgoedfiguren van vroeger en van nu, waan je je in een geweldige wereld waar alles mogelijk is. Kom je spelen in deze wereld vol verwondering?

De voorstelling is op zondag 2 juli om 10.00 uur in Dorpshuis het Wapen van Landsmeer, de deur opent rond 9.45 uur en de prijs is €8,50 per kind en €6,00 per begeleider. 
Wil je graag met je kind(eren) naar de voorstelling maar lukt dit financieel niet, of ken je een gezin in deze situatie en gun je het ze zo? Neem dan gerust contact op, er worden met liefde een aantal kaartjes weggegeven.

Reserveer jullie plekje via [email protected] of app Alieke op 0648509814.

De volgende theatervoorstellingen voor kinderen staan gepland op de zondagen 17 september en 5 november.

Houd EigenWijsjes in de gaten op Facebook of www.eigenwijsjesvoorkinderen.nl voor de laatste updates en informatie over de voorstellingen in 2023.