IVV begint competitie met gelijkspel tegen ASV De Dijk

IVV begint competitie met gelijkspel tegen ASV De Dijk

IVV ging zaterdag naar Sportpark Schellingwoude om daar de eerste competitiewedstrijd te spelen tegen ASV De Dijk. De Dijk degradeerde uit de hoofdklasse zaterdag naar de eerste klasse, waar IVV zich vorig jaar na een promotie met succes wist te nestelen.

Beide ploegen waren aanvankelijk aan elkaar gewaagd en de wedstrijd ging de eerste helft gelijk op, al nam de druk op de IVV-verdediging wel toe.

Enkele minuten voor rust kwam IVV enkele malen gevaarlijk eruit. Dat leverde een penalty op na een overtredeing van De Dijk. Youri Brinkman schoot voor IVV de 0-1 tegen het net. De voorsprong van IVV duurde niet lang, want even later lag de bal aan de andere kant op de stip, na een duwtje in de rug van een De Dijk-aanvaller. Ook de schutter van De Dijk mikte raak, waardoor de teams met een 1-1 tussenstand de kleedkamers opzochten.
Daniël Schermer bracht in de tweede helft zijn ploeg weer op voorsprong. Helaas voor IVV viel later de 2-2. In de slotfase kreeg IVV weer een strafschop. Youri Brinkman schoot de bal echter dit keer tegen de keeper, waarna de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.