Interactieve voorstelling voor kinderen van 0-6 jaar in de bibliotheek

Interactieve voorstelling voor kinderen van 0-6 jaar in de bibliotheek

Op zaterdag 1 juni doet de Bibliotheek Waterland mee aan de landelijke BoekStartdag. Deze dag krijgen de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom in alle vestigingen van Bibliotheek Waterland. Het belooft een feestelijke dag te worden en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Uiteraard kunnen kinderen ook deze dag GRATIS lid* worden van de Bibliotheek zodat zij vaker kunnen langskomen om boeken te ontdekken.

BoekStart is er om alle jonge kinderen kennis te laten maken met de bibliotheek. Ouders die hun kindje van 0 tot 2 jaar lid maken krijgen een BoekStartkoffertje cadeau! Dit kan het hele jaar door, maar tijdens de BoekStartdag is er ook nog eens van alles te beleven in de Bibliotheek.

In de bibliotheek Landsmeer geeft een artiest van Memorabele Momenten (MEMO) een interactieve voorstelling en laat baby’s en peuters muziek horen, zien en voelen. Op speelse wijze worden de jonge kinderen uitgedaagd om actief mee te doen, goed te luisteren en echt te reageren.

Voor kinderen van 0 – 6 jaar, Calkoenstraat 27,  11.15 – 11.45 uur en 11.45 – 12.15 uur