Hilarisch en spannend, met vrolijke liedjes: kindertheater in het Dorpshuis

Hilarisch en spannend, met vrolijke liedjes: kindertheater in het Dorpshuis

De herfst is begonnen, wat een mooie tijd om weer gezellig naar het kindertheater te gaan! Zondagochtend 6 november presenteert EigenWijsjes een nieuwe theatervoorstelling voor kinderen van ongeveer 2 t/m 7 jaar: ‘Stamp, Stop, Sta, Stil’.

Ollie woont met haar ouders in een huisje aan de rand van het bos en gaat ze op ontdekkingsreis. Met haar regenlaarzen aan, een verrekijker om haar nek en een vangnet bij de hand gaat ze naar buiten. Daar ontdekt ze de kleine beestjes in het gras, de bloemen in het weiland en nog veel meer mooie dingen. Ze stampt door de plassen! Buiten ruikt het zo lekker en alles maakt geluid. Al stampend dwaalt ze steeds verder het bos in. Maar in de schaduw van het bos is het best een beetje donker en hoe vindt ze eigenlijk de weg terug naar huis?

In ‘Stamp, Stop, Sta, Stil’ gaan de kinderen mee op ontdekking in de natuur. Aan de hand van hilarische en spannende scènes en mooie vrolijke liedjes wordt onderzocht wat voor bijzonders er buiten allemaal te vinden is en hoe je de weg naar huis terugvindt.

De voorstelling is op zondag 6 november om 11.00 uur in Dorpshuis Het Wapen van Landsmeer. De prijs is €7,50 per kind en €5,00 per begeleider. Lukt het financieel niet om met je kind(eren) naar de voorstelling te gaan, dan kom ik je graag tegemoet. Reserveer jullie plekjes via [email protected].

[Bron: Persbericht EigenWijsjes, foto: Joep van Aart]