Fotowedstrijd: Recreëren in de natuur van Twiske-Waterland

Fotowedstrijd: Recreëren in de natuur van Twiske-Waterland

Veertig jaar geleden werd Het Twiske in erfpacht genomen door het recreatieschap.

Om dit bijzondere jubileum te vieren, organiseert het recreatieschap van 1 april tot en met 31 mei 2024 een fotowedstrijd met het thema ‘Recreëren in de natuur van Twiske-Waterland’. Denk hierbij aan thema’s als fietsen, wandelen, spelen, suppen en varen.

Enthousiaste (hobby)fotografen worden uitgedaagd hun ultieme dagje recreëren in de natuur van Twiske-Waterland te vangen in één foto. Het is hierbij belangrijk dat het ‘recreatie’ aspect op de foto duidelijk naar voren komt.

De foto moet zijn gemaakt in Twiske-Waterland en een jpeg/jpg-bestand van minimaal 3 MB zijn. Stuur de foto dan van 1 april tot en met 31 mei 2024 in via [email protected] en maak kans op één van de vijf waardebonnen te besteden bij een ondernemer in Het Twiske. Deelnemers kunnen maximaal 3 foto’s insturen. Daarnaast is het bij inzending belangrijk om de locatie waar de foto is genomen, te benoemen.

De winnende foto’s worden tentoongesteld tijdens de feestelijke open dag in Het Twiske op zaterdag 22 juni, waarbij de winnaars worden gehuldigd en de prijzen worden uitgereikt.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze fotowedstijd. Bij deelname aan deze fotowedstrijd ga je akkoord met deze voorwaarden.