EigenWijsjes nog twee keer te zien in Landsmeer. Daarna valt het doek

EigenWijsjes nog twee keer te zien in Landsmeer. Daarna valt het doek

Op zondag 17 september organiseert Alieke Keizer-Schaap de één-na-laatste kindertheater voorstelling in Landsmeer, voordat voor EigenWijsjes eind 2023 ‘het doek valt’.

Voorstelling De Boekeling is speciaal voor peuters en kleuters (2-7 jaar) en speelt zich, voor deze ene keer, af tussen de boekenkasten van de Bibliotheek Landsmeer.

Mevrouw Boekeling is gek op boeken. Ze heeft een bijzondere stapel boeken, die ze met alle peuters en kleuters wil delen. Geen boek is hetzelfde. In haar handen komen de boeken tot leven, ze veranderen in een auto, een trein, een appel of een zee vol vissen. Maar er zijn ook eigenwijze boeken die beginnen te dansen, kriebelen en giechelen. Er ontvouwt zich een fantasievolle wereld met muziek en beweging. Doe mee, zwem met de vissen, vlieg als de vlinders, blaas als de wind en druppel als de regen.

In deze beeldende, fantasierijke voorstelling vertellen alle boeken samen het verhaal. In een wereld vol verbazing, herkenning en verwondering neemt mevrouw Boekeling de peuters en kleuters mee op reis, op zoek naar haar lievelingsboek en op zoek naar haar thuis. Voor deze ene keer, en hoe kan het ook anders met een voorstelling over boeken, speelt de voorstelling tussen de boekenkasten van de bibliotheek.

De voorstelling is op zondag 17 september om 10.00 uur in de Bibliotheek van Landsmeer, de deur opent rond 9.45 uur en de prijs is €7,50 per kind en €5,00 per begeleider.

Wil je graag met je kind(eren) naar de voorstelling maar lukt dit financieel niet, of ken je een gezin in deze situatie en gun je het ze zo? Neem dan gerust contact op, er worden met liefde een aantal kaartjes weggegeven.

Reserveer jullie plekje via [email protected] of app Alieke op 0648509814.

Na ruim 7 jaar en 27 voorstellingen voor kinderen van 2 t/m 10 jaar, is op zondag 5 november de allerlaatste theatervoorstelling van EigenWijsjes. Incidenteel, op verzoek en op projectbasis blijft Alieke theater voor kinderen organiseren. Houd EigenWijsjes in de gaten op Facebook of www.eigenwijsjesvoorkinderen.nl voor de laatste updates en ontwikkelingen in de toekomst.