Decembereditie Twiskemolenloop staat voor de deur

Decembereditie Twiskemolenloop staat voor de deur

Op zondag 4 december gaat de Twiskemolenloop voor de derde keer dit seizoen van start. De verwachtingen zijn hooggespannen na de ware regen aan parcoursrecords tijdens de loop van 6 november.

Nico Hemelaar, verantwoordelijk voor de organisatie heeft er vertrouwen: “Er wordt fris en rustig weer voorspeld. Dat is ideaal voor het lopen van scherpe tijden. Maar tegelijkertijd is het onder die omstandigheden prachtig in het Twiske”

Inschrijven kan via de website van AC Waterland.

Inschrijving

Dit seizoen is er alleen een digitale voorinschrijving. Deze sluit op vrijdag 2 december om 23:00, of als het maximale aantal lopers is bereikt. Op de wedstrijddag zelf is het niet mogelijk om in te schrijven.

Afstanden
Net als de vorige seizoenen kent de Twiskemolenloop zes afstanden: 3, 5, 10, 16.1 en 21.1 km voor alle leeftijden, en de 1.5 km voor kinderen t/m 12 jaar. Zoals altijd is elk parcours autovrij over verharde wegen en de afstanden zijn door de Atletiekunie gecertificeerd. Tijdens de race zijn er op meerdere plaatsen drinkposten ingericht.Alle afstanden vertrekken vanaf de baan van AC Waterland in Landsmeer. Adres is Sportpark 11, 1121 MS Landsmeer. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid bij de ingang van het Sportpark.

Prijzen
Per loop betalen de volwassenen €8,00 en kinderen tot en met 12 jaar € 3,00.

Meer informatie Twiskemolenloop
Meer informatie over de Twiskemolenloop is te vinden op https://www.acwaterland.nl/twiskemolenloop.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij Nico Hemelaar via twiskemolenloop@acwaterland.nl.