Cadeau’s voor de decembermaand? Kom naar de Kunstkadomarkt!

Cadeau’s voor de decembermaand? Kom naar de Kunstkadomarkt!

De jaarlijkse Kunstkadomarkt van de KunstenaarsVereniging Landsmeer komt er weer aan. Het weekend van 19 en 20 november is de Kantoorboerderij ingericht met kunstwerken van vrijwel alle leden van de Kunstenaarsvereniging. Tekeningen, schilderijen, keramiek, vazen , mozaïek, vilten figuurtjes etc.

Heel diverse dingen om cadeau te geven aan een dierbare in de decembermaand. Een origineel, uniek cadeau. De kunstenaars van de KVL bieden hun werken aan voor kleine prijzen, vanaf 10 euro

Het zijn altijd twee gezellige dagen, leuk om rond te lopen en al een beetje ideeën op te doen voor de feestdagen. Heerlijk om alvast een beetje in de stemming te komen.

Ook is er beide dagen iemand aanwezig om u te helpen met dichten. Hansje Vrij op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en Chris ter Brake op zondag dezelfde tijd. Hansje heeft cabaretteksten en gedichten geschreven en Chris vele limericks. Zij vinden het beiden leuk om u te helpen met het maken van een gedicht voor een van de gezellige familie- of vriendendagen in december.

Verder zijn er kerstkransjes en heerlijke glühwein!

De Kantoorboerderij is gevestigd aan de Maarten Luther Kingstraat 2 in Landsmeer.