LANDSMEER – Bij IVV wordt zondag 7 januari het traditionele Mix & Match toernooi gehouden. Het wordt een dag voor jong oud die al om twaalf uur middags begint. Aan dit toernooi doen de JO8, JO 9, JO10, JO11, JO 12 en JO13 mee. Om 14.00 uur is de wedstrijd Oud IVV tegen IVV 1 van trainer Charl Loots. Oud IVV staat onder leiding van oud Ajax en Fc Amsterdam profspeler Martin Wiggemansen. Hij heeft een sterk team weten samen te stellen en het wordt vast een aantrekkelijk duel.
Een medewerker van de dorpsclub: “Ook wordt er gedurende de dag en avond voor de inwendige mens gezorgd; naast de gebruikelijke snacks in de kantine staan er buiten onder meer. kraampjes met vers gemaakte broodjes pulled pork, broodjes knakworst, popcorn en suikerspinnen voor de kids. Ook is er een tombola met mooie prijzen waar je op de dag zelf lootjes kunt kopen en direct kunt zien of je gewonnen hebt! De opbrengst van de verkoop op de kraampjes en de tombola gaat volledig naar de leden, zodat we weer iets leuks kunnen organiseren voor ze. Er zijn ook optredens van verschillende artiesten zoals zanger John Keijer en Mick Harren.”
Om deze bijzondere dag te laten slagen zijn veel vrijwilligers nodig. De IVV medewerker: “Natuurlijk kunnen wij de hulp van ouders/opa’s/oma’s en verdere familie goed gebruiken op deze dag! Denk hierbij als leider van een team, als verkoper bij de foods & drinks kraampjes, als toezichthouder bij de springkussens, bij de op- en afbouw van het toernooi enzovoort. Wil je graag helpen, meld je dan aan via de mail toernooienevenementen@ivvlandsmeer.nl. Hoe meer aanmeldingen, hoe korter het tijdsbestek dat je bij een onderdeel hoeft te staan.”
Previous post

Kindervoorstelling

Next post

Sc Purmerland trots op trouwe vrijwilligers

admin