Bereikbaarheid onderdelen Twiske tijdens het Lente Kabinet

Bereikbaarheid onderdelen Twiske tijdens het Lente Kabinet

Op zaterdag 18 en zondag 19 mei (Pinksterweekend) staat er in Het Twiske weer een nieuwe editie van het Lente Kabinet op het programma.

Het Lentekabinet vindt plaats op het dagkampeerterrein Spitsbergen in Het Twiske.

Bereikbaarheid tijdens op- en afbouw

De opbouw van het festival start zaterdag 11 mei en vanaf zondag 12 mei wordt het festivalterrein (Spitsbergen) omheind met hekken en afgesloten voor recreanten. De afbouw is naar verwachting gereed op donderdag 23 mei 2024, mede ook afhankelijk van de weersomstandigheden.

In de periode 12 mei tot en met 23 mei loopt de recreatieve verbinding tussen De Appel/De Avonturenspeelplaats en De Haven/ ’t Paviljoen via het fietspad evenwijdig aan de Noorderlaaik of over het fietspad op de dijk aan de westkant van Het Twiske.

Behalve het festivalterrein Spitsbergen blijven alle overige gebieden in Het Twiske toegankelijk. Alle ondernemers in Het Twiske zijn en blijven tijdens de opbouw en gedurende het festival bereikbaar.

Geluid

Het festival maakt op zaterdag vanaf 12.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur gebruik van versterkte muziek, je kunt geluidsoverlast ervaren. Op beide dagen duurt het evenement tot 24.00 uur. Voorafgaand aan het evenement vinden er ook soundchecks plaats, deze momenten zijn geregeld in de evenementenvergunning van de gemeente Oostzaan.