IVV loopt tegen eerste nederlaag aan tegen HBC

IVV loopt tegen eerste nederlaag aan tegen HBC

Na twee overwinningen in de eerste klasse begon IVV vol zelfvertrouwen aan de uitwedstrijd tegen HBC. Het resultaat viel echter deze keer tegen. De wedstrijd in Heemstede liep uit op een 5-2 nederlaag.

De wedstrijd bleef tot v  in de tweede helft spannend. IVV kwam snel op achterstand, maar Aldin Mehanovic scoorde op aangeven van Dylan van Os al na enkele minuten een gelijkmaker: 1-1.

Nadat een struikelpartij van Alex Treuren de weg naar de Landsmeerse goal opende, nam HBC in de tweede helft een nieuwe voorsprong, maar weer maakte IVV gelijk, ditmaal dankzij een goal van Daniël Schermer.

Daarna was de koek op voor de Landsmeerders, die slordigheden begonnen te begaan en zich – aldus coach Ton Pronk – niet meer hielden aan de gemaakte afspraken. In de laatste twintig minuten maakte Arno Dijkstra nog drie goals voor HBC – de laatste uit een penalty – en was de eerste nederlaag voor IVV een voldongen feit.

IVV zakte hierdoor naar een derde plek in de ranglijst. Volgende week speelt de ploeg van trainer Ton Pronk in eigen huis tegen Hoofddorp.


Bron video: voetbalinhaarlem.nl