Bijna dertig tijdelijk naar Purmerend verhuisde senioren uit Landsmeer krijgen zaterdag een feestdag aangeboden in hun oude vertrouwde dorp.
Rotary en Lions halen ze ’s ochtends op uit hun tijdelijke Jaap van Praaghuis en brengt ze naar het gemeentehuis in Landsmeer waar burgemeester Astrid Nienhuis hen onthaalt op koffie en gebak, vertelt Janny Oosterhuis van de Rotary die het uitje coördineert. ’s Middag krijgen de senioren lunch met soep in het Dienstencentrum. Daarna zal het bejaardenkoor onder leiding van Anje Rietberg oude bekende liedjes zingen en is er een loterij.
Zo’n zestig bewoners moesten november vorig jaar verhuizen wegens sloop en herbouw van hun zorghuis De Keern. Gehoopt werd dat ze met kerst dit jaar weer terug konden, maar vanwege vertraging bij de bouw, wordt het twee maanden later. —————————— Vanuit Landsmeer wordt van alles op touw gezet om de bewoners in Purmerend te laten merken dat ze niet worden vergeten. Zo zijn eerder burgemeester en wethouders op bezoek geweest en hebben de diverse muziekverenigingen er concerten gegeven.
​Brond www.nhd.nl

Previous post

Reactiebrief Burgemeester Tange Wormerland over samenwerking gemeenten

Next post

Gemeenteraad Landsmeer gaat voor herbenoeming burgemeester Nienhuis

LOL Webredactie