De Bibliotheek in Landsmeer is maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 10.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 15.00 uur. Op de doordeweekse ochtenden van 10.00 – 13.00 uur is er een gastvrouw/-heer in de Bibliotheek. Deze vrijwilliger is het eerste aanspreekpunt. Hij of zij helpt de klant waar nodig bij uitlenen en innemen van de materialen, printen en wegwijs maken in de publiekscatalogus. De gastvrouw/-heer werkt tijdens deze uren met zelfservice (er is geen bibliotheekmedewerker aanwezig). –
De gastvrouw/-heer verricht werkzaamheden onder verantwoordelijkheid en leiding van de vestigingscoördinator en wordt op de inhoud begeleid door deze coördinator. De bibliotheekmedewerker die de dienst overneemt van de gastvrouw/heer is eerste aanspreekpunt met betrekking tot dagelijkse zaken en overdracht.
De Bibliotheek Landsmeer (Calkoenstraat 27) is voor haar team op zoek naar een open, vriendelijke en representatieve vrijwilliger die minstens één keer in de drie weken een ochtend zijn/haar taak kan vervullen.
Werkzaamheden
• Ontvangen van klanten
• Houdt toezicht tijdens openingsuren
• Post; kranten verwerken
• Attendeert gebruikers op de mogelijkheden van de dienstverlening
• Oplossen van kleine technische storingen
• Signaleren van verbeterpunten op grond van klantcontacten
Belangstellenden kunnen een mail sturen naar mhoens@bibliotheekwaterland.nl. Mevrouw Hoens is de vestigingscoördinator van Bibliotheek Landsmeer.

Previous post

Historische zeilboten arriveren op de Breek

Next post

Koffieconcert Zang & Vriendschap Landsmeer

LOL Webredactie